TDK Steel tilbyder plastsvejsning og konstruktioner i diverse plasttyper, som eksempelvis polypropylen (PP) og polyethylen (PE). Vi har stor erfaring indenfor arbejdet med plast. Nogle af vores tidligere projekter inkluderer blandt andet spildbakker, pumpehuse og kar til vandfiltrering.
I de rigtige situationer kan konstruktioner i plast, der er sammensvejst i mange tilfælde være et stærkt alternativ til traditionelle stålkonstruktioner. Vi hjælper dig hele vejen til forståelse af dine behov til færdigt produkt med plastsvejsning. 

Kvalitetsløsninger med plastsvejsning

Vi ønsker altid at levere kvalitet til den aftalte tid og til en fair pris. Derudover ønsker vi, at det vi leverer, opfylder dine behov og lever op til dine forventninger. Det er din garanti for, at vores arbejde er udført ordentligt.  
Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi sørger altid for at levere et godt resultat. Vi har mulighed for at hjælpe med løsninger, som er skræddersyet til dine specifikke behov uanset mængde.

Plastsvejsning i Esbjerg

TDK Steel er placeret i Esbjerg, hvorfra vi især hjælper mange kunder i nærområdet og resten af landet. Vi ønsker at udføre opgaver med plastsvejsning i situationer, hvor vores kunder er bedre tjent med en konstruktion svejst i plast frem for en stålkonstruktion.
På trods af at plast har fået et dårligt ry, så er der fordele, som er værd at nævne. Sammenlignet med stål kræver plast mindre energi at fremstille, og giver derfor et mindre fodaftryk på miljøet. I nogle situationer er det også mere holdbart, og når plasten skal udskiftes, kan det genbruges. (1)

Kontakt for et tilbud på plastsvejsning

Har du spørgsmål til vores arbejde med plastsvejsning - eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning, som er skræddersyet dine behov, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få en snak om dine muligheder. 
Vi kan kontaktes på telefon 29 63 31 40 men du kan også sende din besked til os på mail tdk@tdksteel.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi leverer altid kvalitetsprodukter til den aftalte tid og pris. 

(1) Kilde: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/udskaeldt-plast-er-det-miljovenlige-valg-i-industrien?publisherId=13559953&releaseId=13594242