Hos TDK Steel tilbyder vi konstruktioner fremstillet i alle typer stål. Vi sørger for altid at levere kvalitetsløsninger til den aftale pris og til rette tid. Uanset om konstruktionen skal være i rustfrit stål, sort stål, alu eller plast, så skræddersyr vi en løsning, som passer til dig. 
Ingen opgave er for stor eller for lille. Hos TDK Steel ønsker vi blot, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer. Vi samarbejder med vores kunder gennem hele processen fra start til slut. 

Enhver alu- og stålkonstruktion

Vi har stor erfaring med en bred vifte af forskellige opgaver med konstruktioner til offshore og levnedsmiddelindustrien. Til private kan vi også hjælpe med alu- og stålkonstruktioner til bl.a. hus og have.
Ligegyldigt hvilken konstruktion du ønsker, så hjælper vi dig, så konstruktionen får de rette dimensioner. Vi kan udarbejde både prototyper og færdige konstruktioner i så vel små som store serier. 

Svejsning af alu- og stålkonstruktioner

Når du lader TDK Steel stå for en opgave med svejsning af konstruktioner i alu, rustfrit stål eller sort stål, kan du være sikker på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde. Vi har erfaring med et væld af forskellige konstruktioner i alu og stål. Derfor mener vi også, at vi kan hjælpe dig med din konstruktion. 
Vi har også mulighed for at hjælpe med efterbehandling af alu- og stålkonstruktioner. Det kan eksempelvis være lakering, galvanisering, priming eller afsyring alt efter, hvad behovet er. Derudover har vi også det rette udstyr til at udføre de bukninger, som en konstruktion måtte kræve. 

Få et tilbud på en alu- eller stålkonstruktion

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker du en uforpligtende snak om dine muligheder for en konstruktion, som er skræddersyet til dine behov og ønsker. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til at træffe det rette valg.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 29 63 31 40. Du er også velkommen til at sende din besked i en mail til tdk@tdksteel.dk eller via vores kontaktformular